Přidejte se k nám na nezapomenutelnou závěrečnou párty v rámci queer film festivalu. Večer bude prostoupený atmosférou disca, které vás vtáhne do tanečního víru.
Těšit se můžete na bohatší line up interpretů, kteří dodají párty ještě větší taneční náboj. A aby toho nebylo málo, chceme vidět všechny vás v co nejvíce slavnostním disco oblečení, abychom společně oslavili ducha svobody, který je spojen se 17. listopadem! A že teda svobodní jsme :). Těšíme se na vás a pořádně blýskavou svobodnou párty!

Místo: Fléda
17. 11. / 22:00
Vstupné: do 23:00 za 150 Kč, od 23:00 za 250 Kč

Line up:

22:00 až 23:00 KISTENN 
23:00 až 00:00 Juan disc
00:00 až 01:00 Vojtik
od 01:00 VIET B a  A:TARRO YAN

KISTENN
operní popstar @kistenn8 je sólový projekt zpěváka a producenta Kristiána Marcela Jedelského. V jeho hudbě se nachází snově melodické vokální linky a texty jak ze života, tak o scenériích cizích vesmírů. Experimentuje se samplováním, užívá starých nahrávek operních árií do nových moderních písní a to vše spojuje do autorského žánru elektronické opery. Jeho performance jsou průletem mezi monodramatickými formami, divadelními rekvizitami a velkými kostýmy. Rusalka 2023 - Láska ke klasické hudbě ústí do této elektronické opery, obohacené o osobní prožitky současného queer člověka. Vzplanutí jedné lásky a život po jejím konci. Zbývá jen utonout?

Don Juan Disco
Největší brněnský hitmaker, apoštol lásky. Mistr. Erupce vtipu, chytlavých refrénů a bezstarostné atmosféry. Spolu s nejvíc sexy kytaristou na planetě Karlem rozechvějí rytmem lásky všechny jemnocitné hrudníčky. Hold kráse každodennosti.

Vzlétající hvězda Vojtík
Vojtík, mladý umelec pochádzajúci z malebnej Detvy, nespochybniteľne zaznamenal svoj triumf na slovenskej hudobnej scéne svojím singlom s názvom "Detviansky sen." Tento singel, ktorý je predzvesťou jeho albumu, rýchlo zaujal pozornosť nielen tých, čo sledujú hudobnú tvorbu, ale aj širšie publikum. Vojtík nás svojimi melódiami zavedie na cestu spomienok na dospievanie, pričom nám dovolí ponoriť sa do tajomného sveta Detvianského sna. Jeho hudba nám umožňuje prežiť túžbu po zmäkčení spomienok, vytvoriť pôvabné obrazy a nechať sa strhnúť do hĺbky toho, ako je žiť v Detvianskom sne.

VIET B
Veit B je multižánrový DJ a producent s více než desetiletou zkušeností s vystupováním a pořádáním akcí. V současné době se zaměřuje na diskotékovou produkci Italo a Acid a živá vystoupení. Jeho hudební produkci najdete na labelech jako např @topbillinmusic @bunkaball @enchufadanazona

A:TARRO YAN
Představíme vám brněnského DJ a producenta. Jeho výběr je ovlivněn mnoha žánry a není divu, že je součástí různých projektů taneční hudby v Česku. V současnosti je členem EAC soundsystem a rezidentem brněnského klubu pul.pit, kde pořádá akce Discotheka. Podle názvu Discotheka můžete odhadnout směr nádherné hudební cesty, na kterou se vás chystá vzít. Takže se připravte na tanec a užijte si jízdu.)

FaLang translation system by Faboba