Cerise Howard je spisovatelka na volné noze a kočující filmová kritička, která se narodila a vyrostla na Novém Zélandu. V současnosti žije v australském Melbourne. Od roku 2001 úzce spolupracuje s internetovým filmovým magazínem SENSES OF CINEMA.

Její kritický hlas můžete pravidelně slýchat na melbournské stanici 3RRR (a nyní i dle přání na internetu). Je ředitelkou Festivalu československého filmu v Australasii, jehož první ročník proběhne v roce 2013. Je pravděpodobně nejlepší transgenderovou basistkou v Melbourne.

Kaveh Daneshmand pochází k iránského Karaje a v současné době žije v Praze. Po studiích filmové režie se v roce 2010 stal zakladatelem pražského Festivalu íránských filmů. Od té doby aktivně působí v oblasti filmu, a to především jako režisér a scénárista, ale i externí filmový poradce pro Institut pro intelektuální rozvoj dětí a mládeže (IIDCYA). V současnosti pracuje jako umělecký ředitel Festivalu íránských filmů v Praze a připravuje svůj celovečerní debut The Chance of Rain (2013).


Mark Ther, absolvent AVU v Praze pracuje s mediem videoartu a ve své tvorbě se pohybuje na škále témat zkoumání sexuální identity, historických traumat i hry s popkulturou. Od roku 2004 jsou jeho krátká filmová díla součástí prestižních skupinových výstav, stejně jako samostatných expozic od Moskvy po New York. Je laureátem Ceny Jindřicha Chalupeckého za film Das Wandernde Sternlein (2011), kvůli jehož uvedení bylo na galerii DOX podáno trestní omezení.

FaLang translation system by Faboba