Na olomoucké Ozvěny se můžete těšit poslední listopadový týden od úterý 27. 11. do soboty 1. 12. Jako vždy pro vás máme několik projekcí s gay, lesbickou a trans tématikou a doprovodný program. Vše o letošních ozvěnách najdete přehledně i na facebookové události.


Úterý 27. 11. 

Zahájení proběhne v úterý 27. 11. v atriu Konviktu od 20:00, a to belgickým dramatem Dívka. Po filmu bude následovat diskuze v Konvikt Olomouc ve spolupráci s Transparent CZ.


Středa 28. 11.

Díky spolupráci s Pastiche Filmz uvedeme ve středu 28. 11. od 19:30 v rámci středečních projekcí na konviktu film s festivalovým názvem NeonBoy. Bude to zářivé, sexy a samozřejmě queer!


Čtvrtek 29. 11.

Ve čtvrtek 29. 11. uvedeme od 19:00Picolo - Pirátské centrum Olomouc blok krátkých filmů s lesbickou tematikou a lákavým názvem Žena mých snů.


Pátek 30. 11.

Další krátké filmy promítneme v pátek 30. 11. opět od 19:00Druhém domovu blok s gay tematikou Beze studu. Uvidíte švédský, dva francouzské, britský a chorvatský film. 


Sobota 1. 12.

Sobota bude patřit doprovodnému programu v kavárně Druhý domov. Od 16:00 se můžete těšit na L-Vagina monology – slavné Vagina monology Eve Ensler v lesbické verzi a s přídechem začínajícího adventu. Čtou a trošku hrají Adele Hazelnuts a Andy Jochman. Součástí bude také malý výtvarný workshop. Pokud by vás náhodou nerozehřály monology, tak teplo krbu a svařené víno či jiné skvělé horké nápoje se o to zaručeně postarají.  A nebo akustické vystoupení části hudebního uskupení Litera. Sledujte naši událost na Facebooku pro bližší informace. Těšíme se na vás!

FaLang translation system by Faboba