Zveme vás na premiéru nové znělky Mezipater, která proběhně 15. října od 19:00 v kavárně Patra (Krymská 17, Praha 10). Opakovat ji budeme v pravidelných 30minutových intervalech, takže o projekci nepřijdou pozdě příchozí. Součástí večera bude také představení nejočekávanějších snímků letošního ročníku s tématem „V proudu změn”. A pokud ještě nemáte svou permanentku, budete mít poslední příležitost si ji zde zakoupit a vidět sedm festivalových filmů za cenu pěti (590 Kč).


Autorkou znělky festivalu je stejně jako loni americká režisérka Jay Walker, která prozradila, že znělka odkazuje na spirituální a psychologickou proměnu, kterou queer komunita prošla od Stonewallu až do současnosti. Dívejte se pozorně a najdete v ní nejdůležitější momenty LGBTQ+ historie. Spot vznikal ve spolupráci s produkční společností Armada Films a agenturou New Aliens Agency.

znělka shot 2
Foto: Eliška Hauserová

Režisérka: Jay Walker
Producer: Pavel Picek
Line Producer: Lukas Dvořák
DOP: Kryštof Melka
1st AD: Mojaš Perović
Focus Puller: Jakub Ptáček
2nd AC: Ondřej Kudrna, Karol Pstruzinsky
Gaffer: Vaclav Šejna
Electrician: Viktor Vrtiška
Steadicam: Helga Stock
Grip: David Dolanský
Art Director: Lucie Šátková
Art director assistent: Julie Slabá
Props: Filip Růžička, Aleš Binder
Styling: Martin Polak, Nikola Dvořáková
Make up: Phil La Noiraude
BTS Photographer: Eliška Hauserová
Řidič: Radek Benda

Účinkující: Jakub Kalián, Kryštof Kalhous, Olo Křížová, Adam Foltýn, Natálie Pešková, Mary Nguyen, Marek Strýček, Anna Kim, Kačka Krahulcová, Jan Syrovátka, Jakub Ra, Dmitrii Turbanov, Jaspit, Just Karen, Petr Menhart, Štěpán Bukáček, Bára Šichanová, Karolína Zikešová, Eduard Štrebl, Damián Machaj, Petra Jelínková

Střih: Jakub Podmanický

Postprodukce: UPP
Zvuk: Soundsquare

Partneři: UPP, Soundsquare, Armada Films, Panavision, Light Service, New Aliens

znělka shot 3
(Foto: Eiška Hauserová)

FaLang translation system by Faboba