Už je to tu, sedm dní filmových projekcí a sedm dní akcí s queer tematikou v netradičních prostorech začíná! 17. ročník festivalu Mezipatra dnešním dnem naplno přesunul své těžiště z Prahy do Brna a s ním i očekávání, zda se v Praze udělená ocenění setkají s výsledky divácké ceny.

Zahájením v 19 hodin a projekcí filmu Kocour dnes večer v Kině Scala všechno započne. Slavnostním večerem vás provede inspirativní moderátorské duo ve složení Magdaleny Tkačíkové s Táňou Malíkovou a taneční skupina Art Factory, kterou po filmové přestávce zpoza mixpultu vystřídá DJ Martin Hrdina. Vstupenky pořídíte přímo v Kině Scala, ale jestli si chcete vaše místo skutečně pojistit, doporučujeme využít internetový předprodej. A abyste byli v obraze, nezapomeňte sledovat náš Facebook, Twitter a Instagram.

Festival už je co nevidět v běhu a vám tak doporučujeme – vybírejte si, dokud je čas – buď v denním programu, ve shrnutí doprovodných akcí festivalu nebo v katalogu, který seženete na pokladnách v Kině Scala a kině Art. Vybírat můžete hned z několika sekcí: rozhodně si nenechte ujít desítku celovečerních filmů, které bojují v hlavní soutěži, ale ani retrospektivní sekci, šestici dokumentů nebo oblíbené krátké filmy rozdělené do sedmi tematických bloků.

FaLang translation system by Faboba