Eleven club (Dominikánská 11), Brno
15. 11. 2013 / 21.00

hlavní party brněnských Mezipater

 

„M(o)uchy snězte si mě!” si na hlavní párty brněnských Mezipater neřeknete. Mucha vás totiž rozproudí! Oblíbená písničkářka Nikola Mucha se vedle svého ostrovtipu nově vyzbrojila i kapelou muzikantů ze známých skupin jako Květy, Ty Syčáci či Budoár staré dámy. Femipunkové uskupení si nebere servítky a zaručeně pobaví! Máte-li rádi Čokovoko nebo Záviše, je pro vás Mucha „must-see” současné undergroundové scény.
Po koncertu nastoupí DJ Liquid A, Ranni Motch a performer Panáčik.

► Můžete si zasoutěžit o 3 láhve Jamesonu a ceny od Mezipater v přichystaném „TRUE/FALSE kvízu s Jamesonem”. S takovou výhrou se domů rozhodně nevrátíte sami/y a ani střízliví/é. Pokud nevyhrajete, můžete si dát drink od Jamesonu na baru za zvýhodněnou akční cenu.

► MUCHA
„Díky sprostým slovům, o která v nich není nouze, si písničky Muchy oblíbili teenageři na internetu, ale rozhodně to není jen bezuzdné láteření a sázka na první signální. Obrazy z autorčiny soukromé Slovácké epopeje jsou vtipné i trefné – ostré výrazy zde ilustrují brutalitu každodennosti. Je to vlastně skoro punk, moderní elektrizovaný městský folklor.”
Zdroj: Respekt, 8. 9. 2013
http://bandzone.cz/mucha

► Panáčik
Pozrite si toto video, podľa nás patrí k tomu najzaujímavejšiemu, čo na domácej scéne v poslednom období vzniklo. Za projektom Panáčik stojí mladý Trenčan Tomáš Moravanský. Ide o multižánrový hudobný koncept s presahmi do videoartu, filmu, divadla, happeningu, performance či konceptualizmu. Živé vystúpenia, aranžmány skladieb, výzor či obsadenie kapely vždy závisia od priestoru, v ktorom kapela vystupuje. Sme zvedaví, čo Panáčik predvedie doma na našom festivale.
Zdroj: Pohodafestival.sk
http://www.panacik.com/
www.youtube.com/tomasmoravansky

_______Line-up_______
► 21.00 MUCHA
► 22.30 DJ Liquid A
► 01.00 Panáčík
► 01.30 Ranni Motch


► Vstup: 100 Kč / v předprodeji 80,- (13.-15.11. ve festivalovém Queer shopu)

http://elevenclub.cz/

 

 

_______Line-up_______
► 21.00 MUCHA
► 22.30 DJ Liquid A
► 0.30 Panáčík
► 1.30 Ranni Motch


► Vstup: 100 Kč 

http://elevenclub.cz/

 

 

 

FaLang translation system by Faboba