19. 11. 2013 / 19.30

Jak vypadá svět, který vytvořili pro své porevoluční potomky jejich rodiče?

Tajemná akce v nočním Brně byla pro vás tentokrát připravena na neděli 17. 11. od 19:30.

 Procházka s výkladem Jana Seidla po místech v centru Brna, na kterých se odehrávala historie naší komunity v posledních sto letech. 

Více..

Když rabín Yaacov Deyo vymyslel první formu „rychlého randění“, aby dopomohl seznamování nezadaných židů, asi netušil, že později toho využije LGBT komunita.

Dne 15.11. se s námi rozloučila pražská část Mezipater v kině Lucerna, kde proběhlo vyhlášení cen hlavní a studenské poroty. Jako zakončovací film se promítal Kluci nepláčou.

Hlavní party brněnských Mezipater

Osvědčené a oblíbené improvizační divadlo se speciálně na Mezipatrech předvedlo v lehce netradičním queer pojetí. Místní uskupení DŽEM si loni zahrálo impro-zápas s BAFNI, letos přivítají olomoucké O.Li.V.Y.

Televizní formát reality show je „pravdivou lží“ sám o sobě. Pracuje s realitou a s „obyčejnými lidmi“, ale výsledek lze stěží odhadnout. Zároveň je to součást televizní produkce, která je více či méně manipulovaná. Ve všech klíčových reality shows se objevují queer postavy, se kterými se pracuje různým způsobem.

Liší se v něčem rodina, ve které vychovávají děti dva tátové? Který z nich dělá s dětmi úkoly a který pere ponožky a dělá svačiny do školy? Jak jim to jde? A co si o tom myslí jejich děti? Taková byla diskuze o "normálních rodinách".

FaLang translation system by Faboba