Mezipatra budou! Jen budou vypadat trošku jinak, než jste zvyklí… V době pandemie nám nezbývá než přejít do virtuálního světa. Jak to bude vypadat? Festival začne 5. listopadu slavnostním zahájením přenášeným živě na Moje kino LIVE. Následovat bude zahajovací film Nic ve zlým z Německa, který ukazuje, jak těžké je najít si svou vlastní identitu, když jste emigrant, a navíc queer. 


Mezipatra LIVE každý den ze studia

Živě budeme také vysílat každý den z našeho studia, ve kterém si budeme povídat s filmovými tvůrkyněmi a tvůrci. Stejně budeme vysílat i náš doprovodný program, který rozhodně stojí za to. Streamy poběží přes náš Facebook a YouTube.


Filmy sledujte online

Filmy si sice z pohodlí domova můžete pouštět, kdy chcete. Zkuste se na ně ale podívat tak, jako byste na ně chodili do kina! Na každý den festivalu jsme vám proto vybrali dva celovečerní filmy, blok krátkých filmů a jeden retro nebo dokumentární snímek. Všechny snímky najdete v katalogu filmů, ve kterém od 5. listopadu uvidíte i odkazy na online přehrání. Jeden film si budete moci koupit za 80 Kč a bude k dispozici vždy 72 hodin od okamžiku, kdy ho spustíte. Celý festival vás bude stát 950 Kč. Všechny filmy budou k dispozici s českými a anglickými titulkami.

dry wind 2

Výjimku v přehrávání tvoří dvě speciální projekce Queer and Juicy: Content Creator Porm a Jan Soldat: sexualita bez příkras. Ty můžete vidět až v den premiéry a přístupné budou pouze do půlnoci druhého dne. Další výjimkou jsou již zmiňované zahajovací a zakončovací ceremoniály s doprovodným filmem, které budeme promítat naživo přes platformu Moje kino LIVE a je potřeba si na ně koupit vstupenku přes GoOut.cz.

Těšíme se na vás a věřme, že Zotavení určitě přijde!

FaLang translation system by Faboba