Apoorva Satish
Apoorva se narodila a vyrostla v Čennai v Indii. Po ukončení magisterského studia na pražské FAMU uvedla svůj absolventský film Kanya na MFF v Pusanu. Film se stal semifinalistou Studentských Oskarů 2021, čímž se Apoorva dostala mezi nejlepších 7 % ze všech celosvětově přihlášených. Jako vypravěčka se zajímá především o budování příběhů založených na postavách, které zkoumají identitu, svobodu a další současná společenská témata.

student jury apoorva

Anastasia Serdyuk
Anastasia Serdyuk je režisérka, animátorka a multimediální umělkyně, která se zabývá hybridními žánry mediálního umění. Absolvovala v roce 2020 filmem Dlouhá cesta na UMPRUM, kde v současnosti pokračuje v doktorském studiu. Pracuje s filmovým médiem, ve kterém hrají důležitou roli výrazové prostředky dokumentárního filmu, nová a interaktivní média a experimentální animované přístupy. Ve svých filmech se věnuje problematice rodinné paměti a identity.

Anastasia Serdyuk

Karel Vladyka
Karel Vladyka je student v Ateliéru Nových médií 2 na pražské AVU, multimediální umělec a moderátor. Od roku 2018 vystupuje jako drag performer pod jménem Just Karen a kromě jevištních performancí se věnuje malbě, psaní (Vogue CS, Kynk mag, zeny.cz) a audiovizuální tvorbě (například krátký dokumentární film Zlatý holky). Na Radiu Wave moderuje proudové vysílání.

karel vladyka

FaLang translation system by Faboba