Ozvěny v Ostravě proběhnou 29. 11. v prostoru PLATO Ostrava (Janáčkova 22) od 19:00. Vizuální umělec a dramaturg festivalu David Fesl vybral pro tuto příležitost nejzajímavější krátké snímky letošních Mezipater, které osobně uvede. Uvidíte celkem 11 filmů (zastoupen je každý blok) a ve stopáži 170 minut zhlédnete i letošního vítěze! Aktuální informace najdete na facebookové události.


Na které filmy se můžete těšit? Entropie, Aktivistou z donucení, Lolo, Do nebe daleko, Dívčí pokoj, Léto pod stanem, následuje přestávka a po ní budeme pokračovat filmy Zubní nit (18+), Láskou šílenáŽně lásky, Život není peříčko, zlato (vítězný film letošních Mezipater) a DockingNalaďte se na ostravské ozvěny trailerem k soutěži krátkých filmů, který jsme připravili pro letošní festival.



PLATO je městská galerie pro současné umění. Působí na ploše téměř 5000 m² v bývalém hobbymarketu Bauhaus v centru Ostravy. Poskytuje zázemí všem, kdo chtějí v širších souvislostech porozumět světu. Jeho složitost a bohatství reflektuje prostřednictvím umění. V prostorách galerie PLATO naleznete mimo pravidelné výstavní činnosti a worshopů také bistro, hudební stage, knihovnu, shop, zahradu a kinosál the Eye Drop Cinema, který je dílem polské umělkyně Zuzy Golinské. Více o galerii na webu PLATO Ostrava.

FaLang translation system by Faboba