Studentská porota na Mezipatrech hodnotí krátkometrážní snímky přihlášené do soutěže a uděluje Cenu pro nejlepší krátký film. Na 21. ročníku festivalu v ní zasednou Natália Antoňáková, Kryštof Blabla a ISAAC.

 


Natália Antoňáková

Natália Antoňáková je absolventkou bakalářského studia scenáristiky a dramaturgie na FAMU. Nyní na katedře pokračuje ve studiu magisterském a kromě psaní se věnuje i režii. Středobodem jejího zájmu jsou problémy její generace a výzvy spojené s mentálním zdravím. Mimo činnost filmovou se občasně realizuje také psaním pro různé online platformy. Miluje severskou kulturu, Larse von Triera a Björk. Je pro ni důležitý udržitelný životní styl a stravování.

Antonakova student


Kryštof Blabla

Kryštof Blabla je hudební skladatel, zvukový umělec a sound designer. Studuje Zvukovou tvorbu na FAMU. Věnuje se studiové audiovizuální postprodukci, komponuje zvuk a hudbu pro divadlo a také působí jako producent a DJ pod labelem Carelabel Records. Hlavní motivy, které v umění sleduje, jsou intermedialita, postmoderní výrazové tendence a práce s audiovizuálním temporytmem. V kinematografii nejraději osciluje někde na ose Andrej Rublev–Mean Girls–The Master.

Kryštof BlaBla student


ISAAC

ISAAC (zpěvák, model, spisovatel, podnikatel) vyrůstal v kalifornském San Francisku. Jeho jedinečné vnímání afro-americké a queer identity a duševního zdraví bylo umělecky zobrazeno v magazínu KINK v sérii „Chocolate: The Article Trilogy“, která odráží jeho lásku ke kreativnímu psaní. Nyní dokončuje poslední ročník bakalářského studia mezinárodního obchodu a managementu na Prague College a touží dále rozvíjet umělecké podnikatelské impérium veškeré inkluze, lásky a příležitostí zejména pro lidi jiné barvy pleti.

ISAAC student

FaLang translation system by Faboba