• Mezipatra uvedou v úterý 16. 10. novou znělku v komunitním centru a kavárně Patra.
  • Součástí bude i prezentace toho nejlepšího z letošního programu.
  • Autorkou znělky je režisérka Jay Walker.

Queer filmový festival představí v exkluzivní premiéře novou znělku. Akce se koná 16. 10. od 18:30 v komunitní kavárně Patra, Krymská 17. Návštěvnice a návštěvníci se mohou těšit i na představení nejočekávanějších snímků letošního ročníku s tématem „Mimo realitu”.

„Chtěli jsme ukázat, že i zdánlivě obyčejná věc, jakou je třeba polibek, může zcela změnit naši realitu,” říká režisérka a autorka celého konceptu, Jay Walker. „I svižné střihy a styl spotu odráží letošní téma. Důležité pro nás také bylo to, abychom LGBTQ+ komunitu oslavili vtipně a hravým způsobem.”

Spot vznikal ve spolupráci s UPP, Panavisions a Biofilms. Modelové a modelky patří do New Aliens Agency: „Ráda bych poděkovala za velké nasazení všech účinkujících i štábu. Jsou to otevření mladí lidé, ze kterých je cítit nejen velké nadšení, ale také profesionalita.” prozradila Walker.

Divačky i diváci si mohou také už teď výhodně zakoupit permanentky v ceně pěti vstupenek (540 Kč), které platí na sedm projekcí dle vlastního výběru. Permanentky jsou k dispozici na pokladnách kin Světozor, Lucerna nebo Pilotů. Online pak na webu Lucerny a kina Světozor. A to vše pouze do 16. 10.


QFF Mezipatra 2018
Praha 8. – 15. 11.
Brno 16. – 23. 11.
ozvěny v regionech

Vizuál Mimo realitu 2018 – foto: Michaela Karásek Čejková, grafická úprava: Marius Corradini.

PRESS materiály a foto ke stažení
https://mezimedia.capsa.cz
heslo: queer-osvobozuje

PR kontakt
Leonora Nushi
+420 608 910 494
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

FaLang translation system by Faboba