Festival zakončíme na Queer Party v Artbaru. Pokud se všechny ledy nerozpustí během festivalu, tak po téhle noci nezbyde žádný. Těšte se na spoustu duhových vlajek, ledovou stage s ohnivými DJs, pecky napříč dekádami, tombolu, speciální drinky a jeden ploužák každou hodinu.

❊  KISTENN ❊ Oznamujeme příjezdprince popu. Kistenn předvede taneční show, hotové inferno. Obměkčí srdce a roztají ledy. Zazní jeho hudební tvorba, elektronická opera i covery aktuálních hitů. Nenechte si ujít tento bombex šmupec. 

❊  DJ USAGI ❊ Enby bass bunny vám zahraje hopkací beaty a hudební lahůdky!Usagi zremixuje svou cestu 80. léty. Těšte se na klasické melodie v novém kabátu.

❊ DJ CLICHÉ ❊ Jako vždy (ne?)promyšleně šílené, maniakálně ostýchavé alter-Terezio-ego radikálního brněnského pouštěče a básníka hudeb sexy cáklých. Rod střední, ženský, chlapácký, mnohojediný – stejně jako u hudby na žánru nezáleží. 

DJ HEA ❊ Selekce s vysokou entropií, hravou fantaziía pulsující energií. // High entropy music selection, playful imagination, and throbbing energy.

LINE-UP:
21:30 Open doors
22:00 Welcome speech
22:05 Kistenn
22:30 DJ Usagi
00:00 Tombola // Raffle
00:30 DJ Cliché
02:00 DJ Hea
04:00 end

Místo: Artbar Druhý pád, Brno
18. 11. / 21:30
Vstupné přes Goout: 160Kč
Na místě: 180Kč

FaLang translation system by Faboba