Bohdan Zhuk
Bohdan Zhuk působí jako dramaturg kyjevského MFF Molodist, kde je mimo jiné kurátorem queer programu/sekce Sunny Bunny. Vzděláním je lingvista, profesí překladatel, novinář a rozhlasový moderátor. Současně Bohdan řídí mezinárodní akce festivalu Molodist věnované ukrajinským filmům na jiných evropských festivalech, pracuje ve výběrovém týmu MFF BEAST (Porto) a překládá filmy pro národní uvedení a festivalové projekce.

main jury bohdan

Dawid Ullgren
Dawid Ullgren je švédský filmový režisér a scenárista. Jeho filmy se zaměřují na queer témata a postavy. Absolvoval stockholmskou Akademii dramatických umění se svým filmem Život není peříčko, zlato. Se svým filmem 1981 byl na MFF Karlovy Vary vybrán do programu „PRVNÍ PODÁNÍ: Deset nadějných filmařů“ organizace European Film Promotions. Za svůj nejnovější film Země svobody, který byl loni promítán na festivalu Mezipatra, byl Dawid nominován na cenu Guldbaggen Awards za nejlepší švédský krátký film.

dawid ullgren director

Anna Kořínek
Anna Kořínek je programovou koordinátorkou a členkou festivalové výběrové komise MFF Karlovy Vary. Jako dramaturgyně se zaměřuje na německy mluvící země a kinematografii Blízkého východu. Od roku 2011 je Anna také součástí programového týmu festivalu Prague Shorts. Kromě těchto festivalů spolupracovala s dalšími českými festivaly (Mezipatra QFF, festival Jeden svět) a televizními produkcemi a produkovala několik krátkých filmů.

Anna

FaLang translation system by Faboba