Valerie Coufalová
Valerie je studentkou magisterského programu Filmových studií na Univerzitě Karlově. Na stáži v Českém centru v Paříži se mimo jiné podílela na organizaci filmového festivalu Czech-in. Tři roky působila ve vedení mezinárodního filmového festivalu studentů teorie audiovize Zlatý Voči a jako vedoucí dramaturgyně také rok na FAMUFESTu. Její další stáže zahrnují Národní Filmový Archiv nebo mezinárodní workshop pro dokumentární filmy dok.incubator. 

Valerie Coufalova

Světlana Malinová
Světlana je kurátorka, výzkumnice a umělkyně. Od roku 2022 je uměleckou ředitelkou Fotograf Festivalu, který je jedním ze tří projektů organizace Fotograf. Společně s Maxem Dvořákem vede prostor City Surfer Office, který je multifunkčním uměleckým prostorem na pražském Žižkově. Kromě těchto aktivit spolupracuje také na výstavních projektech nezávislých galerií v Praze. V současné době dokončuje magisterský ročník v Ateliéru Intermédia III. na AVU v Praze. 

Svetlana Malinova photo by Pavel Matěj
photo by Pavel Matěj

Lukáš Valíšek
Lukáš Valíšek je magistrem scenáristiky a dramaturgie z FAMU, kde nyní studuje také režii. Jeho krátký film auto.au.rum (2022) byl uveden na festivalech FAMUFEST a BRNO16. Věnuje se režii, psaní scénářů i dramaturgii a ve volném čase ilustruje a hraje videohry. V minulosti se pod vedením tvůrců ze společnosti CD Projekt RED zúčastnil workshopu Write the Game v Krakově. Miluje všechny formy vyprávění a rád s nimi experimentuje.

Lukáš Valíšek 2

FaLang translation system by Faboba