Po online ročníku se doprovodný program queer filmového festivalu Mezipatra vrací v plné síle. Letos nabídne celkem 30 událostí v Praze i Brně!

VEČÍRKY

Pražskou část doprovodného programu otevře 4. listopadu zahajovací party Baby Shower v kavárně Lucerna s DJs Barbora, Miss Carriage a Mutuju. Největší party Mezipater proběhne pak tradičně ve vršovickém klubu Ankali v sobotu 6. listopadu. Na večírku Opulence se návštěvnice*návštěvníci můžou těšit na DJ Luz z legendárního berlínského queer femme/non-binary kolektivu Room 4 Resistance, DJ Obštrukcia nebo na rezidentku Evu Porating.

opulence poster edit a3 COVER 1 png 1920x1005

Jedním z posledních večírků v Praze bude závěrečná party 10. listopadu Happily Ever After s DJ sety od Never Sol, Brigitte Noir a HOLY v kavárně Lucerna. O oficiální afterparty Mezipater se postará 11. listopadu kolektiv Future Jiskří a jejich hyperpopová oslava života v klubu Swim s live setem Toyoty Vangelis.

FJ FB EVENT PRAHA

DISKUZE A WORKSHOPY

Pokud nejste zrovna vymetači večírků, určitě si něco najdete v letošní nabídce podnětných diskuzí a workshopů. Hned 6. listopadu se bude osudy mladých lidí zabývat workshop U tabule stály*i určený vyučujícím, ale i rodičům a další zajemcům*zájemkyním, kteří se zde naučí pracovat s tématy jako gender nebo sexuální identita.

V Divadle u Valšů bude 7. listopadu připravena debata Rodina za hranicí genderu. Liší se problémy tradičních rodin od těch, kde je někdo trans? Talk show plnou pravdivých příběhů a ponaučení ze života povede moderátorka YouTube pořadu V Tranzu Lenka Králová. 9. listopadu na stejném místě proběhne debata Podzim queer života o problémech a výzvách, kterým čelí nejstarší queer generace.

praha podzim queer zivota

FaLang translation system by Faboba