Prvním filmem uvedeným v naší nové distribuci Queer Kino je oceňované francouzské drama Zatoulaný (Sauvage), které si získalo diváky po celém světě. Nyní po slavnostní premiéře 18. srpna už můžete film navštívit v kinech po celé České republice.


>> PROMÍTACÍ ČASY FILMU


Oceňovaný film o intimitě a absolutní svobodě

Celovečerní debut francouzského režiséra Camilla Vidal-Naqueta Zatoulaný (Sauvage) byl poprvé uveden v rámci Týdne kritiky na 70. ročníku filmového festivalu v Cannes v roce 2018 a od té doby byl zařazen do programu třicítky festivalů po celém světě. Přečtěte si recenzi filmu na Totalfilm.cz.

Zatoulaný cover

Muži jsou pro Léa zaměnitelní stejně jako dny, jimiž se protlouká. Jeho minulost je nám neznámá, budoucnost nejasná. Jediným opěrným bodem je pro dvaadvacetiletého mladíka přítomnost, a ta není dvakrát růžová – prodává se na ulici, nemá, kde by složil hlavu, a únik mu dokážou poskytnout jen drogy. Na rozdíl od ostatních prostitutů navíc nechodí s klienty, aby si vydělal peníze, nýbrž aby si na pár okamžiků užil blízkost a teplo těl, která má uspokojit. Jako by ale do světa neosobních setkání, násilí a konkurence nepatřil. Potřebu lásky totiž v momentě, kdy již všechny zábrany padly, nejde lehce uspokojit.


Francie / 2018
99 min / DCP
francouzština
Titulky: české
Režie: Camille Vidal-Naquet
Scénář: Camille Vidal-Naquet
Obsazení: Félix Maritaud, Eric Bernard, Nicolas Dibla, Phillipe Ohrel

FaLang translation system by Faboba