Švédsko-gruzinské drama ze světa folklórních tanců Dokud se tančí přichází do českých kin. Výrazný snímek, jenž se stal divácky nejoblíbenějším snímkem 20. ročníku festivalu Mezipatra, uvádíme jako již třetí film pod naší distribuční značkou Queer Kino. Už od 11. května 2020 promítáme kontroverzní snímek Levana Akina v kinech po celé ČR. Sledujte naše sociální sítě, web svého oblíbeného kina nebo stránku ČSFD, kde se postupně zveřejňují promítací časy filmu.


>> Aktuální promítací časy filmu



Souboj tradic a uznání

Merab je od dětství součástí souboru tradičních tanců, kde pro jakékoliv odlišnosti rozhodně není místo. Jeho svět se ale otřese v základech, kdy do souboru nastoupí talentovaný Irakli. Upřímné, emocionálně obnažené drama o lásce dvou mužů v konzervativní gruzínské společnosti získalo cenu za nejlepší film na MFF v Oděse či cenu za nejlepší režii na MFF v Sarajevu.

And then we danced 2


Informace pro majitele kin

Chcete ve svém kině uvést senzuální romanci Dokud se tančí, která tepe v rytmu úderné hudby? Neváhejte se na nás obrátit! Moc rádi se s vámi domluvíme na podmínkách a pomůžeme vám dostat kvalitní queer kinematografii i k vašim divákům a divačkám. Více informací najdete v distribučním listu filmu.

KontaktTato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. (+420 723 063 209).


Děkujeme za podporu našim mediálním partnerům: ČRo Wave, Fullmoon, iBoys.cz, Lui, Railreklam, Totalfilm.

DOKUD A1 kveten

   
   
FaLang translation system by Faboba