Vítěz Teddy Award z Berlinale a absolutní vítěz loňských Mezipater Nic ve zlým míří do českých kin. Zveme vás na slavnostní premiéru odvážného debutu Faraze Shariata, která proběhne ve středu 6. října ve vršovickém kině Pilotů. Na programu projekce od 18:30 a projekce od 19:00, vždy s anglickými i českými titulky. Nečekejte s nákupem vstupenek na! Aktuální informace najdete také na facebookové události. Po projekci vás rádi přivítáme na menší after-party s DJs hned za rohem v Patrech (Krymská 17, Praha 10). Všichni se vstupenkou na film mají od nás welcome drink na náš účet!

PROJEKCE FILMU NIC VE ZLÝM


NIC VE ZLÝM (Německo, 2020, režie Faraz Shariat)

Parvisovi rodiče pocházejí z Íránu. On sám se ale narodil v německém maloměstě, kde si dlouhý čas krátí divokými večírky a sexem s muži, které potkává online. I přes to, že se sám cítí být víc Němcem, okolí mu někdy dává najevo, že tak úplně nezapadá.

Jeho život se změní až poté, co ho za krádeže v obchodě odsoudí k práci v přistěhovaleckém centru. Zde potká sourozeneckou dvojici –⁠ energickou a veselou Banafshe a stydlivého Amona. Trojice si spolu pak užívá zdánlivě idylicky bezstarostné léto a vztah mezi Parvisem a Amonem se z přátelství postupně začíná měnit v lásku. Jenže společná budoucnost záleží také na rozhodnutí německých úřadu o udělení azylu...

FaLang translation system by Faboba