**MEZIPATRA APPROVED**

Náročný týden? Přijďte si odpočinout na lehkou komedii Kdo se bojí Vagíny Wolfový? do Kina Lucerna a pak se seznamte na party Summerphilia v Café Neustadt

Mezipatra si nemusíte užívat jen v sychravém listopadu. Mezipatra milují léto a chtějí nejen svoje diváky vidět i bez kabátů, šál a čepicí. Proto si s námi přijďte už dnes dát letní koktejl na druhé pokračování akce Mezipatra Approved, která obsadí pražské Kino Lucerna a kavárnu Café Neustadt v blízkém sousedství. V Lucerně od 20.45 hodin promítneme neodolatelnou, lehkou komedii Kdo se bojí Vagíny Wolfový? o čtyřicátnici v oblečku plyšové vagíny, která životní rezignaci porazí novou láskou. „Zamiluje se do nádherné, tajemné herečky Katjy. Film je především brilantní situační komedií, která nadchne cynické i sentimentální diváky,“ láká programová ředitelka Mezipater Lucia Kajánková.

Café Neustadt na Karlově náměstí roztančíme hned po projekci, od 22 hodin. Barevným drinkům a proklatě krátkým šortkám se přizpůsobí mezipaterní rezidenti DJs Urxins, kteří si pozvali i hosty. Léto do vás na počkání napumpují Mr. Moustache nebo Rabbeats. Končíme s ranními paprsky, samozřejmě.
Vstupné na film do Lucerny vyjde na 125 korun, s lístkem vás na party pustí bez placení. Jinak veselice v Café Neustadt stojí 80 korun. Koncept Mezipatra Approved chce přinášet prověřené filmy i žhavé novinky, které dělají Mezipatra Mezipatry. Atmosféru největšího queer filmového festivalu ve střední Evropě vždy připomene následná tematická party.

Nezapomeňte se připojit k akci na Facebooku a pozvat své přátele.

Vstupenku, která vás dostane jak na film, tak i na párty zakoupíte TADY!

FaLang translation system by Faboba