Studentská porota hodnotí krátkometrážní snímky přihlášené do soutěže a uděluje Cenu pro nejlepší krátký hraný film.

Mezinárodní studentská porota ocenila nejlepší krátké filmy. Hlavní cenu dostal korejský film Taková normální korejská rodinka (Vacance) režisérky Hyun-Ju Lee.

Zvláštní uznání putuje filmům Aban a Koršíd (Aban and Korshid, režie Darwin Serink) a YOLO (Lækre til vidør, režie Marie Grahtø Sørensen).

Adéla Mrázová
Roku 2008 absolvovala konzervatoř Taneční centrum Praha. Od roku 2010 je studentkou Katedry filmových studií na FFUK, kde zakončila bakalářské studium teoretickou prací DV8: Mužské tělo v žánru dance for camera. Zaměřuje se na žánr tanečních filmů a na problematiku zobrazování mužského těla. Dále se soustředí na festivalovou dramaturgii, filmovou distribuci a koncepci NaFilm: Národního filmového muzea.

 

Marek Botha
Marek Botha je rodilý Pražák, student Studia nových médií na FFUK, chemical brother na VŠCHT, kluk posedlý novými technologiemi – hlavně sociálními sítěmi, světem hook up / dating apps, filmový recenzent a maniak. Milovník alternativní hudby, komiksů, Club-Mate a MeetFactory. Cestovatel, lovec zážitků, běžec na dlouho trať, jogín. 

 

Elina Osipova
Elina Osipova vystudovala Interactive Media in Art and Design na Prague College, kde bude pokračovat specializací na nelineární storytelling a živý střih. Během gymnaziálního studia na hranicích Evropy a Asie se naučila přijímat kulturní rozdíly. Dále studovala německou a anglickou filologii a jako členka filmového klubu si osvojila analýzu kontroverzních filmů. Její další aktivity zahrnují scénáristiku, dramaturgii a herectví.

FaLang translation system by Faboba