V neděli pokračuje náš Queering the Industry program o audiovizuálním průmyslu. Začneme ve 13:00 programem The art of shorts, ve kterém se o své úspěšné strategie podělí tvůrci a tvůrkyně krátkých filmů z hlavní soutěže. Ve 14:00 nabízíme panel o situaci na českých základních školách, Škola, základ života. V 15:00 probereme stav queer obsahu na streamovacích službách Queer (tele)vision. Od 16:30 si nalaďte rozhovor s Leonie Krippendorff (režisérkou skvělého filmu Léto v Kreuzbergu) o tom, jak najít a ztvárnit touhy i strachy jedné generace ve filmu. Rozhovor povede Ryan Keating-Lambert z blogu Movie Barf.

Leonie Krippendorff


Debatu k soutěžnímu filmu Make Up s jeho režisérkou Claire Oakley proběhne v 18:00. Prostor bude jako vždy i na vaše dotazy k tomuto psychologickému thrilleru. V 18:40 se můžete ptát Czeslawa Waleka, předseda spolku Prague Pride, kterého ve studiu přivítá ředitel Mezipater Pavel Bicek.

Nabitý živý program zakončí nahrávání populárního podcastu Vyhonit ďábla, který se zaměří na Onlyfans. Pokud nevíte, co Onlyfans jsou, dost možná vás čeká překvapení, kolik vašich známých tam najdete a tipy a triky se dozvíte od hosta podcastu, Melancholie Blackbile.

Jako soutěžní film vám doporučujeme Hic. Pusťte si dnes tento erotický thriller, neboť zítra se potkáme na Q&A s jeho režisérem Danielem Nolascem.


ne 8. 11. 2020

  • 18:00 Mezipatra LIVE ze studia: Q&A k filmu Make Up s režisérkou Claire Oakley
  • 18:40 Mezipatra LIVE ze studia: Rozhovor s Czeslawem Walekem z Prague Pride

Program Mezipatra LIVE ze studia probíhá na našem Facebooku a YouTube, kde se nás a našich hostů můžete také živě ptát.

FaLang translation system by Faboba