Nalaďte se s námi na letní měsíce se skvělou feel good komedií Rande na oko z prostředí katolického irského maloměsta! Představujeme další distribuční snímek, který uvedeme 28. 4. 2022 od 19:00 v Edison Filmhub. Následně brněnská premiéra se koná 29. 4. od 20:30 v kině Art a po projekci jste zváni i na afterparty s Tyjsity.

Retro komedie o spiklenectví, rebelii a přijetí sebe sama se odehrává na irském maloměstě poloviny 90. let. Nezávislá Amber je na holky a zakřiknutý Eddie na kluky. Spolužáci z katolické střední školy ale na oko chodí spolu, aby se vyhnuli posměškům okolí. Ani jeden netuší, že jim ryzí přátelství navždy změní život…

VSTUPENKY NA PRAŽSKOU PREMIÉRU 28. 4.

VSTUPENKY NA BRNĚNSKOU PREMIÉRU 29. 4. 

SEZNAM VŠECH PROJEKCÍ

12 Rande na oko

Rande na oko je druhým celovečerním snímkem režiséra a scenáristy Davida Freyneho. Jeho celovečerní debut Vyléčení (The Cured, 2017) se Samem Keeleym a Elliotem Pagem v hlavních rolích se promítal na festivalech v Torontu, Londýně a získal cenu za nejlepší hororový snímek na Fantastic Festu. Při psaní scénáře k Rande na Oko se Freyne inspiroval svým dospíváním – snímek je z velké části autobiografický.

FaLang translation system by Faboba