Na festivalové ozvěny v Olomouci se můžete těšit od 25. do 29. 11. Jako vždy pro vás máme pět projekcí s gay, lesbickou a trans tématikou a doprovodný program. Vše o olomouckých ozvěnách najdete přehledně i na facebookové události.

Ozvěny v Ostravě proběhnou 29. 11. v prostoru PLATO Ostrava (Janáčkova 22) od 19:00. Vizuální umělec a dramaturg festivalu David Fesl vybral pro tuto příležitost nejzajímavější krátké snímky letošních Mezipater, které osobně uvede. Uvidíte celkem 11 filmů (zastoupen je každý blok) a ve stopáži 170 minut zhlédnete i letošního vítěze! Aktuální informace najdete na facebookové události.

Letos ozvěny poprvé proběhnou také ve městě Napajedla jihozápadně od Zlína, které čítá jen něco málo přes 7000 obyvatel. I proto máme z této projekce obrovskou radost. V kině Napajedla (Na Kapli 459) zde 12. prosince od 19:00 promítneme film Matthias a Maxime, který soutěžil o nejlepší celovečerní film na letošních Mezipatrech a také se řadí mezi první filmy naší nové distribuční značky Queer Kino.

FaLang translation system by Faboba