Studentská porota na Mezipatrech hodnotí krátkometrážní snímky přihlášené do soutěže a uděluje Cenu pro nejlepší krátký film. Na 20. ročníku festivalu v ní zasednou Kateřina Konvalinková z AVU, Mahulena Kopecká z Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy a Omar El Sadek z Prague College.

 


Mahulena Kopecká

Mahulena Kopecká je absolventkou žurnalistiky na FSV UK a od roku 2018 studuje magisterský obor mediální studia na stejné fakultě. Zajímá se mimo jiné o feminismus a queer témata v kontextu českých médií a v prostředí subkultur 90. let. Fascinují ji české fanziny a amatérské publikace. Kromě práce externí redaktorky v Českém rozhlase píše také pro londýnský feministický zin nebo na web Revue Prostor. Ve volném čase čte a píše prózu.

Mahulena Kopecká


Omar El Sadek

Omar El Sadek je audiovizuální umělec specializující se na animované 3D projekty, produkci elektronického zvuku a malbu. V současnosti studuje výtvarné umění a experimentální média na Prague College, a zároveň také připravuje své premiérové vizuální představení pro festival Unsound 2019 v Krakově. Jeho práce již byla vystavena v mnoha českých galeriích. Omar se soustředí na poetickou krásu nedokonalostí a experimenty s křehkou povahou svého okolí.

Omar El Sadek

FaLang translation system by Faboba