Seznamování může pro někoho znamenat stres, pro jiného zábavu, ale na Mezipatrech to znamenalo hlavně rychlost. 

Ve čtvrtek 18. 11. 2021 si návštěvníci festivalu mohli užít skvělou zábavu na večeru se stand-up komiky. 

Ve státní svátek ve středu 17. listopadu potrápila všechny zúčastněné fenomenální brněnská drag queen Ivory Divine svým Drag Quizem. 

V neděli 14. listopadu 2021 se na festivalu Mezipatra uskutečnila diskuse na téma nenávisti uvnitř LGBTQ+ komunity. O projevech nenávistného verbálního i fyzického chování diskutovali v Divadle Husa na provázku představitelé komunity a návštěvníci festivalu. Moderovala Ela Plíhalová. 

V neděli 14. listopadu proběhla mše celebrovaná fárářkou Ivetou Huškovou určená pro všechny, ať už náboženského založení nebo ne, queer nebo straight. Protože ve víře nehrají roli ani gender, ani orientace. 

22. ročník festivalu Mezpatra odstartoval slavnostním zahájením v Cabaret des Péchés projekcí filmu Já, BeBe o životě vítěze první série pořadu RuPaul's Drag Race. Ještě před tím vystoupila legendární brněnská drag queen Daina Divad a po filmu jsme se odvázali na Celebration Party pod taktovkou Future Jiskří feat. Miss Petty. A jako každý rok, ani letos nemohly chybět speciální Jameson drinky.

FaLang translation system by Faboba